Glazenwasser

Home » Glazenwasser

Zomers is al 25 jaar werkzaam als glazenwasser voor bedrijven en instellingen in Hilversum, het Gooi en daarbuiten. U kunt ons inschakelen voor de bewassing van alle soorten glas (binnen, buiten, separatieglas, glas in lood, onbereikbaar glas, zonnepanelen, dakkoepels etc.)

Kwaliteit, betrouwbaarheid, discretie en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Zomers heeft dan ook al jarenlang een vaste klantenkring van onder andere kantoorpanden, showrooms, scholen, kerken, aula’s, garages, winkels, sauna’s, sportscholen en woningen. Ook appartementencomplexen (VVE’s) behoren tot onze klanten. Daarnaast heeft Zomers ervaring met de glasbewassing van woonboten/woonarken.

Zomers glazenwasserij en dienstverlening richt zich op bedrijven en instellingen in het Gooi en omstreken. Met 25 jaar ervaring in deze branche is Zomers een betrouwbaar en deskundig bedrijf. Wilt u een servicegerichte glazenwasser of schoonmaker die zowel professioneel als flexibel is én kwaliteit levert? Kies dan voor Zomers. Wij weten als geen ander wat de klant verwacht als het gaat om glasbewassing en dienstverlening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan